Project no. 82

Project no. 82

This house is the expression of the contemporary man. A complex project, which integrated all specialties, from the architectural part to the landscaping. We started the design by speaking with the clients about their expectations, their lifestyle an particularities of each family member.

Optimal circulation flows were created and respected, so that the spaces communicate in a natural way and the interior – exterior areas are easily accessible.


A chromatic study was realized for the dining area, with several options

for the chosen pieces, finally leading to the most suitable one for the
beneficiaries.

Green marble with brass insert was used to line the living room walls,
for a spectacular result. The lighting fixtures were carefully chosen
from the catalogues of well – known designers, what with them being
visible pieces that catch the viewer’s attention in any room.

 

We will call you back