Project no. 99

Project no. 99

This penthouse is located on the 6th floor of a newly built building in an urban development area. We proposed an interior design that uses a neutral color base, but in which different textures, materials and some fine color accents are mixed, adding precious accents such as the gold mirror, profiles that give a noble note to the walls, finished organic materials, gold metal profiles. The mixture of textures is very important, creating a lively, attractive interior with a strong personality.

The lobby, living area, dining area and kitchen are an open space, which follows a stream that leads to the generous terrace of the penthouse.

 

Being blessed to have an extraordinary view and “at height”, the terrace has become an intimate space, where the family feels like in a suspended garden, an ideal place to relax and party. The location of a fireplace, suspended TV, dining area and sofa for relaxation, large planters with high vegetation, retractable pergola – all these elements turn the terrace into a space to spend as much time as possible!

The pieces of furniture, the lighting fixtures and the chosen decorations followed the chic direction of the design: geometric shapes, rattan, jute, even paper, wood, natural plants, graphic art, complete the design concept.